Om Simone

”Livet er som at cykle. Du er nødt til at være i bevægelse for at holde balancen” (Albert Einstein)

 

Måske oplever du at livets cykeltur er krævende, måske ligefrem op ad bakke og i modvind? I mine 3 år som mentor for Mentor2U, har jeg haft utallige borgere i forløb, som i en periode havde brug for en ydre drivkraft, men det formål at give dig følelsen af at cykle igennem livet i medvind.

Mentorforløbet er ikke specifik på én problematik, der kan være flere aspekter i dit liv, som gør, at du enten står stille, eller bliver ved med at snuble over den samme sten. Måske ved du ikke præcist hvad der forhindrer dig eller gør at du snubler gang på gang. Måske har du mistet overblikket, og overvældes af alt. Måske har du dine livsplaner i tankerne, men formår ikke at sætte handling på dem.

Sammen med mig, vil vi igennem nærværende, tillidsfulde og fordomsfrie samtaler finde dine styrker, svagheder, forhindringer, fokus og din motivation, få skabt et visuelt overblik og få tilrettelagt en køreplan, som er tilpasset dig. Autenticitet og engagement er kendetegnet for min arbejdsmetode, da det altid er forudsætning for en god relation, og dermed trygheden og selvtilliden til, at du vil kunne udvikle dig og opnå dine mål.

Mine erfaringer spænder vidt. Jeg blev i 2013 uddannet sygeplejerske, og selv med flere år indenfor somatikkens spændende felt, blev jeg særligt interesseret og passioneret for psykiatriens verden. Hver 5. dansker oplever psykisk sårbarhed, i mere eller mindre grad i løbet af, eller flere gange i deres liv. Nogle oplever at det kan være svært at få sårbarheden omdirigeret til noget konstruktivt og få skabt en drivkraft i kaosset. Om det handler om; livskrise, at miste sit job eller opstarten på et job, uddannelse, psykiatrisk udredning, misbrug, angst, sorg, depression, ensomhed, finde vej igennem systemet mm, så kan det fælles for dem alle være; magtesløshed. Sammen kan vi via fokusskifte finde dit fodfæste igen og mulighed for at genoptage kontrollen og magten. Det betyder meget for mig at min metodiske tilgang er en afspejling af mig som person; den er rolig, tryg og rummelig, men den er også direkte, konkret og forventningsafstemmende.

Jeg ser frem til et mentorforløb med netop dig!

 

Simone Mentor2u