Mentoropgaver til Myndigheder

Vi har hjulpet myndigheder siden 2014

Mentor2U er et privat mentorfirma, som siden 2014 har leveret støtte og professionel ekspertise til myndigheder såsom Familieafdelingen, Specialrådgivningen, Psykiatrirådgivningen, Jobcenteret og Sygedagpenge samt Integration. Vores mission er at forbedre livskvaliteten for dem, der har brug for en kvalificeret socialmentor til at guide dem på deres vej mod selvudvikling og succes.

Erfaringsgrundlaget spænder bredt

Hos Mentor2U kan vi prale af et bredt erfaringsgrundlag, da vores medarbejdere kommer med vidt forskellige baggrunde og kompetencer. Vores team består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, pædagogisk personale samt personale med baggrunde i politiet og præhospitalet.
Denne mangfoldighed sikrer, at vi kan tilbyde en helhjertet og helhedsorienteret tilgang, samt individuel rådgivning og støtte til vores klienter. Vi forstår vigtigheden af at tilbyde skræddersyede løsninger, der møder de unikke behov hos vores samarbejdspartnere. Vores erfarne mentorer er fagligt kompetente og har ekspertise inden for en bred vifte af områder, der gør dem i stand til at tilpasse deres støtte til specifikke udfordringer.

Familieafdelingen

Vores mentorer er specialiserede i at arbejde med familier, der oplever komplekse udfordringer. Vi kan tilbyde individuel støtte og vejledning til forældre, børn og unge for at hjælpe dem med at forbedre kommunikationen, håndtere konflikter og opbygge sunde relationer.

Specialrådgivningen

Vi er erfarne i at arbejde med personer med særlige behov og handicap. Vores mentorer kan hjælpe med at forstå og navigere i de udfordringer, der kan opstå ved disse omstændigheder og tilbyde praktisk support til både individet og deres pårørende.

Jobcenteret & sygedagpenge

Mange mennesker møder udfordringer og barrierer, når de søger beskæftigelse. Vores mentorer kan hjælpe med at identificere og overkomme disse udfordringer ved at tilbyde individuel jobcoaching, karriereplanlægning og understøttende tjenester for at hjælpe borgerne med at opnå bæredygtig beskæftigelse og økonomisk uafhængighed.

Integration

Vores erfaring inden for integrationsområdet giver os mulighed for at tilbyde skræddersyede mentorprogrammer og rådgivning til migranter, flygtninge og andre, der ønsker at integrere sig i det danske samfund. Vi er dedikerede til at skabe et inkluderende og mangfoldigt samfund, hvor alle har mulighed for at trives og udnytte deres potentiale.

Psykiatrirådgivningen

Mental sundhed er afgørende for trivsel og livskvalitet. Vores mentorer er uddannede til at tilbyde støtte og vejledning til personer med psykiske udfordringer. Vi kan hjælpe med at skabe en struktureret og stabil hverdag samt udvikle mestring af symptomer og opbygge et stærkt støttenetværk.

Efterværn

Et godt efterværn hos Mentor2U kan for det enkelte – sårbare og udsatte menneske- betyde forskellen på en selvstændig tilværelse med egen mestring eller en tilværelse med store personlige og sociale vanskeligheder.
Mentor2U har et erfarent personale, der mestrer støtten i praksis 
– vi omsætter teori til praksis.

Brug for en uforpligtende kop kaffe?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt, så vi kan hjælpe dig med dit behov