Om Gitte Mark Christensen

Jeg har været heldig at være en del af Mentor2u´s team siden 2016, og har godt 15 års erfaring indenfor det sociale felt, -i psykiatrien og på misbrugsområdet. Jeg har igennem mit arbejdsliv tilegnet mig faglige redskaber igennem efteruddannelse og kurser, hvor en stor del af disse udspringer ud fra de kognitive principper, og så er jeg altid nysgerrig på hvad der sker af nyt på området. Jeg har erfaring både med opsøgende arbejde, individuelle-, gruppe-, og familiebehandling, samt undervisning.

 
Jeg ved ikke om det er min vestjyske opvækst der gør, at jeg befinder mig godt i oprørte vande, hvor tingene kan være meget omskiftelige og det kræver ro, overblik, vedholdenhed, og evnen til at se og finde nye veje, at nå målet på. Jeg har også samtidig modet til at sætte ord på de ting jeg ser. Jeg oplever at mange af de mennesker jeg har haft fornøjelse af at støtte og hjælpe igennem årene, har siddet med en følelse af kaos, opgivenhed eller frustration.
 
Jeg har selvfølgelig også som privat person oplevet livets op- og nedture, sådan er det at være menneske, og det kan af mange årsager være svært at skulle forholde sig til og handle på i nuet, især også hvis problemet har været ens følgesvend igennem mange år. Det er jo nu også de færreste mennesker, der kan hoppe op på et surfbræt og første gang blive stående med bravour og uden problemer på åbent hav – heller ikke jeg. Det kræver øvelse og stort arbejde at ændre på eller skabe en forandring i sit liv og finde nye strategier. Det kræver også at man føler sig hørt, forstået omkring de ting man finder svært, og for at dette lykkedes tror jeg på, at vi alle har brug for en relation til en som man over tid får tillid og tryghed ved at arbejde sammen med.
 
Jeg kunne være den person. Jeg sætter en stor ære i, og for mig er det vigtig, at vi som mennesker behandler hinanden med respekt og ordentlighed, uden at det bliver for formelt, støvet og trist, men sådan bliver det ikke med mig. Jeg elsker et godt grin, vind i kinderne og nogle gange er det bare nemmere at tale om de ting når man er i bevægelse og stemning er helt nede på jorden og sådan er jeg. Jeg er super god til at have mange bolde i luften og navigere i, hvilket bolde der er bedst at spille først. Dog altid sammen med dig, for det er jo dit liv.  Du vil altid være hovedpersonen i dit liv, og jeg vil stå, hvis du ønsker det, ved siden af dig og glædes over de positive skridt du tager henimod det du ønsker. Jeg er dog også bevist om at kemi er en faktor i samspillet mennesker imellem og er den ikke til stede sammen med mig, så håber og tror jeg på, at en af min skønne kollegaer kan hjælpe dig videre til en sikker havn.

Gitte - Mentor hos Mentor2u